Om oss

Om oss

Skandius har funnits på marknaden i över 30 år. Verksamheten startades i Stockholm 1991, därifrån flyttades den till Polen efter 14 år. Företagets nuvarande säte befinner sig i Sopot.

Vårt uppdrag har redan från start varit om att stödja samarbetet mellan den svenska kunden och polska tillverkaren inom byggbranschen.

Vårt mångåriga samarbete med ledande totalentreprenörer från Sverige har gett oss en bred teknisk kunskap inom marknadens behov men även lärt oss att leda och driva internationella projekt.

Vi har länge arbetat med en grupp utvalda tillverkare i Polen som tar del av vår erfarenhet vid leverans av stålkonstruktioner till våra kunders byggarbetsplatser i Sverige.

Vi värnar om ömsesidig tillfredsställelse vid samarbete, snabbt utförande av beställningar i erforderlig kvalitet samt effektiv kommunikation.

Skandius-teamet som kommer att leda dina projekt har både teknisk kompetens samt svenska och engelska språkkunskaper. På så sätt kan du vara säker på rätt förståelse för projektets krav.

Skicka oss en förfrågan så hjälper vi dig att hitta rätt samarbetspartner i Polen inom de verksamhetsområden som beskrivs på vår hemsida.